Spectacole de magie

Magicienii, fac imposibilul sa devina realitate prin comedie si spectacol, spectacol de magie in care artistul, Magicianul, te va sustrage din preocuparile tale zilnice si te va purta alaturi prin Lumea Magica a Misterelor si a Iluziilor.
Si tu vei putea pasi in aceasta lume – comanda acum Spectacol de magie.

Bagheta Magica garanteaza 100% distractie, suspans si mister cu Magicianul Robertino.
Magicianul Robertino executa cel mai cuprinzator si mai bine organizat spectacol de magie, prin abordarea unui repertoriu de trucuri foarte diverse : dove act, manipulatii carti de joc, bile, esarfe, sfori, monede, predictii, evadari, levitatii, shock magic, quick change, disparitii-aparitii persoana, mentalism, comic magic, kids magic, etc.

» Cabaret Show ( detalii )
» Magic, Mistery & Illusions ( detalii )
» Close-up Magic ( detalii )
» Spectacol de magie pentru copii ( detalii )

Spectacole de magie recomandate pentru Evenimente Corporate, Targuri, Lansari Produse, Nunti, Botezuri, Aniversari private, Malluri, Cazinouri, Petreceri pentru copii.
Iti poti uimi invitatii cu momente artistice inedite, spectacol de magie si close-up magic.

Bagheta Magica te poate ajuta pentru urmatoarea Campanie de introducere a unui nou produs pe piata, lansarea produsului se face de obicei "in soapta", "rasunator" si de ce nu "MAGIC"
Spectacolul de magie va pune in valoare calitatea si performantele noului produs.

 

 

 

 

Cabaret show

Spectacolul de magie, are loc pe o mica scena unde tehnica si precizia se imbina perfect cu magia si misterul.
Momente speciale de magie, atent regizate si prezentate de Magicianul Robertino in :
Dove Act Show - un spectacol unic si deosebit de aparitii porumbei, productii si transformari.
Black & White – spectacol de magie in care muzica, eleganta clasica a magicianului si prezentarea moderna a trucurilor, dancing handkerchief, evadare si schimb de costume, vor creea cel mai spectaculos moment artistic.
Aceste spectacole au o durata de 10 min, dar pot fi prelungite cu o serie de alte numere interactive (predictii, levitatii, manipulatii, mentalism, evadari, etc) la cererea clientului.

petreceri copii