Spectacole de magie

Magicienii, fac imposibilul sa devina realitate prin comedie si spectacol, spectacol de magie in care artistul, Magicianul, te va sustrage din preocuparile tale zilnice si te va purta alaturi prin Lumea Magica a Misterelor si a Iluziilor.
Si tu vei putea pasi in aceasta lume – comanda acum Spectacol de magie.

Bagheta Magica garanteaza 100% distractie, suspans si mister cu Magicianul Robertino.
Magicianul Robertino executa cel mai cuprinzator si mai bine organizat spectacol de magie, prin abordarea unui repertoriu de trucuri foarte diverse : dove act, manipulatii carti de joc, bile, esarfe, sfori, monede, predictii, evadari, levitatii, shock magic, quick change, disparitii-aparitii persoana, mentalism, comic magic, kids magic, etc.

» Cabaret Show ( detalii )
» Magic, Mistery & Illusions ( detalii )
» Close-up Magic ( detalii )
» Spectacol de magie pentru copii ( detalii )

Spectacole de magie recomandate pentru Evenimente Corporate, Targuri, Lansari Produse, Nunti, Botezuri, Aniversari private, Malluri, Cazinouri, Petreceri pentru copii.
Iti poti uimi invitatii cu momente artistice inedite, spectacol de magie si close-up magic.

Bagheta Magica te poate ajuta pentru urmatoarea Campanie de introducere a unui nou produs pe piata, lansarea produsului se face de obicei "in soapta", "rasunator" si de ce nu "MAGIC"
Spectacolul de magie va pune in valoare calitatea si performantele noului produs.

Close-up magic

Spectacol de magie potrivit unui grup mai mic de audienta, unde magicianul Robertino va va incanta folosind carti de joc, monede, si alte obiecte de mici dimensiuni, numere deosebite de mentalism si mathemagic.

Cu un simplu pachet de carti, atat de familiar tuturor, magicianul va surprinde publicul cu trucuri atent selectate in zeci si zeci de rutine.
Magia va avea loc chiar in fata dumneavoastra sau printre invitati.

Distreaza-ti invitatii cu un moment special de close-up magic prezentat de magicianul ROBERTINO.

petreceri copii