Mascote

MascotaVrei sa-ti uimesti invitatii?...
Vrei sa primesti tortul intr-un mod inedit, astfel incat petrecerea ta sa fie atipica si memorabila ? ...

Ei bine ... Bagheta Magica a pregatit un personaj surpriza care iti va aduce tortul, danseaza, si se distreaza alaturi de tine si invitatii tai.

Mascota Companiei Bagheta Magica este Iepurasul Magic, care odata cu aducerea tortului iti va darui o Bagheta Magica ce te va ajuta la indeplinirea dorintelor de-a lungul timpului ...
Nu pierde ocazia de a invita Mascota Iepurasul Magic la petrecerea ta .

Mascote jucause, vesele si simpatice, iubite atat de copii cat si de adulti, vor captiva atentia tuturor invitatilor, la orice tip de eveniment, petreceri pentru copii, lansari produse, targuri, expozitii, aniversari, malluri, etc.
Nu ezitati sa introduceti un astfel de moment in evenimentul pe care il organizati.


PINIATA

Un alt joc indragit de copii, cateva dulciuri si surprize sunt ascunse intr-o cutie de diferite forme, cum ar fi : inima, catel, corabie, cadou, magarus, rechin, etc.

Trebuie sa participi la intrecere, legat la ochi va trebui sa lovesti cu putere – daca nimeresti ..!?!?, cutia cu surprize, ai trei sanse sa deschizi cutia, daca nu ceilalti copii isi vor incerca si ei norocul pana cand cutia se desface si o ploaie de confetii, dulciuri si alte mici surprize vor premia efortul copiilor de a participa la acest joc.
Sunt doua variante de piniata una traditionala (se loveste cu bata ) iar cealalta pull string (se trage de sfori).

 

 

 

Foto mascote

Mascote

Mascote

Piniata

Piniata

Mascote