Petreceri copii

Bagheta Magica detine secretul unei petreceri pentru copii inedite si reusite.
Organizam super petreceri pentru copii si adulti.

Vrei sa apelezi la Bagheta Magica ...?!?...
Atunci, petrecerea ta va fi un adevarat spectacol magic, in care tu si invitatii tai veti calatori in Lumea Basmelor cu Zane si Printese, alaturi de Spiridusi si Super Eroi ne vom aventura in calatorii pline de surprize si peripetii.

Dar mai inainte va trebui sa-ti pregatim locatia cu multe baloane, Covor de baloane, Baloane cu He, Balon Jumbo, Balon Jumbo Sweet, Stalp Happy Face, Arcada de baloane, etc.
Baloane, baloane, multe baloane iti vom decora si-ti vom modela numai pentru petrecerea ta.

Este ziua ta si trebuie sa-ti amintesti mereu de ea, tocmai de aceea Bagheta Magica a pregatit o multime de personaje, Cenusareasa, Alba ca Zapada, Belle, Tinker Bell si Peter Pan, Print si Printesa, Super Eroi, Spiderman, Batman, Clovni, Clovnite, Circus Clown, toti sunt dornici de aventura, giumbuslucuri, glume si nazdravenii, sunt pregatiti cu o gama variata de jocuri si concursuri, ce ofera momente de amuzament si distractie, la care pot participa atat copii cat si adultii.

Ne distram, ne jucam dar trebuie sa si dansam, de aceea muzica nu trebuie sa lipseasca de la nicio petrecere pentru copii, concursul de dans va stimula toti invitatii atat cei mici cat si cei mari vor dori sa participe la toate provocarile ce implica un concurs de dans, concurs ce se va incheia cu un moment de karaoke, la care sunt invitati cei curajosi si indrazneti. Nu te speria ca nu ai talent de cantaret, totul este sa participi, sa indraznesti sa canti si sa te distrezi.

Iar ca petrecerea pentru copii sa fie si mai deosebita va propunem si cel mai bun Spectacol de magie. Magicienii Robertino si Claudia cunosc ce loc ocupa Spectacolul de magie in viata copilului, tocmai de aceea au creat un spectacol atent regizat, interactiv si educativ ce se adreseaza copiilor de toate varstele, magicienii au menirea de a distra, producand momente de buna dispozitie si voiosie, dezvoltand curiozitatea si imaginatia copiilor.


Petreceri pentru copii Petreceri copii Petreceri pentru copii

Bagheta si Joben, Iepurasi si Porumbei, Magie si Mister
in
KIDS MAGIC SHOW


Petreceri copii Petreceri copii Petreceri pentru copii

Petreceri pentru copii

Super petreceri pentru copii si adulti.
Bagheta Magica ofera cele mai bune servicii de divertisment pentru petreceri copii.
Animatori, personaje din povesti, spectacol de magie, teatru de papusi, dj- karaoke, circus clown, face painting, baloane modelate, mascote, decoratiuni, servicii foto-video.

Petreceri pentru copii - Clovn

Daca nu stii ce personaje doresti sa ai la petrecere, noi iti propunem variante de petreceri tematice :
» Petrecerea Piratilor
» Petrecere cu indieni
» Fairy Tale Party
» Karaoke Party
» Bagheta Magica Party
» Circus Party
Cei mai buni animatori vor avea grija ca petrecerea ta sa fie altfel dacat alte petreceri la care ai fost invitat, apeleaza cu incredere la Bagheta Magica si iti vom demonstra ca imposibilul poate deveni realitate .

Petreceri pentru copii - decoratiuni

petreceri copii