Spectacole de magie

Magicienii, fac imposibilul sa devina realitate prin comedie si spectacol, spectacol de magie in care artistul, Magicianul, te va sustrage din preocuparile tale zilnice si te va purta alaturi prin Lumea Magica a Misterelor si a Iluziilor.
Si tu vei putea pasi in aceasta lume – comanda acum Spectacol de magie.

Bagheta Magica garanteaza 100% distractie, suspans si mister cu Magicianul Robertino.
Magicianul Robertino executa cel mai cuprinzator si mai bine organizat spectacol de magie, prin abordarea unui repertoriu de trucuri foarte diverse : dove act, manipulatii carti de joc, bile, esarfe, sfori, monede, predictii, evadari, levitatii, shock magic, quick change, disparitii-aparitii persoana, mentalism, comic magic, kids magic, etc.

» Cabaret Show ( detalii )
» Magic, Mistery & Illusions ( detalii )
» Close-up Magic ( detalii )
» Spectacol de magie pentru copii ( detalii )

Spectacole de magie recomandate pentru Evenimente Corporate, Targuri, Lansari Produse, Nunti, Botezuri, Aniversari private, Malluri, Cazinouri, Petreceri pentru copii.
Iti poti uimi invitatii cu momente artistice inedite, spectacol de magie si close-up magic.

Bagheta Magica te poate ajuta pentru urmatoarea Campanie de introducere a unui nou produs pe piata, lansarea produsului se face de obicei "in soapta", "rasunator" si de ce nu "MAGIC"
Spectacolul de magie va pune in valoare calitatea si performantele noului produs.

 

 

 

Spectacol magie copii

Un spectacol de magie inedit, cu participarea directa a publicului, unde cei mici vor fi placut surprinsi si fascinati de aparitiile porumbeilor, iepurasului Chiopy, chinchilla Bamby si Speedy, papagalului Snoopy. Magicianul Robertino va folosi efecte de aparitii-disparitii, transformari, productii, levitatii, etc.
Magie si Mister, Iepurasi si Porumbei, Bagheta si Joben in Kids Magic Show.

Concepte unice si diferite de spectacol de magie pentru copii :
» Kids Magic
» Bagheta Magica
» Lumea Magica a Florilor
» Sim Sala Din Show
» Misterele Piratilor
» Close-up Magic
» Atelier de magie

petreceri copii